“Com fer…” en menys de 5 min – per Frank Sabaté

Tots els que em seguiu, ja sabeu que com a divulgador de l’Scratch, he tingut el plaer de poder fer bons amics i companys de feina en aquest petit món de l’Scratch. Un d’ells és el Frank Sabaté un mestre de primària de l’escolaProjecte de Barcelona que a diferència de mi, te la gran sort de poder estar en contacte directe amb els nens que aprenen Scratch, aahhh i també és un dels culpables juntament amb el Pau, el Jaume i jo mateix de la traducció al Català de l’Scratch.
El Frank ha creat una sèrie de vídeos de com fer algunes tasques molt habituals amb Scratch en menys de 5 minuts, avui us presentem “Com fer un joc de laberint amb Scratch”.
Vull agrair la seva aportació a aquest mitja de divulgació que és ScratchCatalà per tal de poder-vos fer arribar una mica del seu coneixement aplicat molt directament al dia a dia amb els alumnes de la seva escola, es a dir, Scratch aplicat als nens que segurament tots teniu com alumnes o als vostres fills.
En aquest vídeo podeu veure com crear un camí a l’escenari i controlar amb les fletxes del teclat un objecte, en aquest cas una bola, per dins el camí. Però compte!! sense tocar les vores, ja que si no haureu de tornar a l’inici.

Avatar

Autor: Eugeni Catalán

Desprès de descobrir l'Scratch m'he fet un fan d'aquest llenguatge de programació per a nens i no tant nens des de'l qual es poden crear animacions, jocs, històries interactives, música i fins i tot art.