#ScratchRoom

Avui ens fem ressò d’una iniciativa ben interessant: Escoles Minguella ha organitzat la primera edició de #ScratchRoom, un concurs en el que estudiants de Primària i Secundària creen en grup o de forma individual un Room Escape amb Scratch.

El Room Escape (d’acord amb el Termcat, joc d’escapada en viu) és un joc que consisteix a sortir d’una habitació tancada usant l’enginy i els objectes que hi trobem a dins. Cada vegada són més populars a casa nostra i, encara que la majoria d’ells estan dissenyats per a adults, els infants i joves també ho passen d’allò més bé.

#ScratchRoom és una oportunitat per crear i compartir jocs d’escapada en viu amb Scratch. Hi poden participar alumnes de Primària o Secundària, en grup o de forma individual. Aquest exemple els pot servir d’inspiració (feu clic per accedir-hi):

El termini de participació finalitzarà el 19 de juny i els guanyadors tindran com a premi l’accés durant un seguit de mesos a tots els cursos de la plataforma en línia Scratch School. Així mateix, pel sol fet de participar rebran de franc un període de prova durant set dies a la mateixa plataforma per practicar amb tutorials com el següent:

Més informació i accés a la inscripció al lloc web de #ScratchRoom. Molta sort als participants i #ForçaScratch!