ScratchEdMeetup de setembre + Grup de treball

Ja ha començat el curs 18/19 i amb ell tornen les trobades ScratchEdMeetup! Dissabte vinent, dia 22, tenim una nova cita: hi participaràs? T’expliquem els detalls!

22 de setembre de 10 a 13 h

La Cooperativa COLECTIC acollirà en el seu local del c. dels Salvador, 6 (al barri del Raval de Barcelona) la primera trobada ScratchEdMeetup del curs!

Serà de 10:00 a 13:00 i, com sempre, el programa i continguts de la trobada el configurarem allà mateix entre tots/es a partir dels interessos comuns. És a dir, tots/es hi sou convidats/des: mestres d’Infantil o Primària, professors de Secundària i adults, monitors/es d’extraescolars i altres tipus d’educadors, sigui quin sigui el vostre nivell (més informació aquí).

La trobada és gratuïta i no cal reservar entrada, però agrairem que confirmeu l’assistència en l’esdeveniment de Meetup o escrivint un correu a info[arroba]scratchcatala[punt]com.

Grup de treball

Vinculat a aquestes trobades, hem creat un grup de treball sobre programació i robòtica educativa. Pots participar-hi de forma gratuïta i, si ets docent en actiu, obtenir un acreditació de 30 hores de formació permanent.

La creació del grup de treball ha estat possible gràcies a la col·laboració entre l’Associació Rosa Sensat i l’Associació Espiral (més informació).

Com hem dit, ser membre del grup de treball és gratuït i qualsevol mestre o professional de l’educació en pot formar part; donat que es tracta d’un grup comú, inclou totes les etapes educatives i hi sou convidats, sigui quin sigui el nivell o el punt de partida.

El grup de treball està reconegut pel Departament d’Ensenyament i, en conseqüència, els docents que així ho desitgin podran acreditar 30 hores de formació permanent.

Així doncs, l’assistència a la trobada del proper dissabte 22 convalidarà les primeres 3 hores de les 30 necessàries al llarg del curs. En cas que estigueu interessats/des, trobareu més informació a la pàgina dedicada al Grup de treball.