ScratchEdMeetup d’abril: Edcamp STEAM BCN

Comencem l’abril amb nova data per a la cita mensual de l’ScratchEdMeetup: el pròxim 14 d’abril participa en les sessions que tindran lloc dins l’Edcamp STEAM BCN. Coneix-ne els detalls!

La darrera vegada que vam parlar al blog de ScratchEdMeetup va ser al desembre, moment en què vam fer un resum de 2017:

Les trobades no han estat aturades, ni molt menys! El 20 de gener i el 17 de febrer el Punt Multimèdia de Sants va acollir unes cites mensuals d’allò més interessants.

Als comentaris del Meetup trobareu un breu resum del tractat: 8a trobada i 9a trobada. De nou, gràcies Oriol i Belén per cedir-nos l’espai del Punt Multimèdia!

I al març? El passat 17 de març vam fer coincidir la 10a trobada amb l’Edcamp Badalona, una gran oportunitat per intercanviar experiències i coneixements amb altres educadors que no estaven familiaritzats amb Scratch.

Aprofitem l’avinentesa per agrair novament a la Marta i al Quique que ens facilitessin tota una sala – franja del mapa de sessions per poder fer-hi la nostra.

El 14 d’abril, Edcamp STEAM BCN

Vet aquí una nova proposta: després de l’èxit a Badalona, hem decidit aprofitar una nova oportunitat participant en l’Edcamp STEAM BCN! Aquesta vegada (a diferència de les anteriors) serà el segon dissabte de mes: 14 d’abril al CosmoCaixa de Barcelona!

Com expliquem al Meetup, l’Edcamp STEAM BCN és un esdeveniment on els participants compartirem idees, projectes, coneixements, recursos… sobre educació en general i programació i robòtica educativa en particular.

El moviment Edcamp té molts aspectes comuns amb la idea de trobades que estem organitzant sota el paraigües de ScratchEd. Donat que el proper 14 d’abril està previst aquest esdeveniment educatiu, enlloc d’organitzar un altre en paral·lel aquest mes ens unim per fer encara més força!

Així doncs, si vols i pots assistir a l’Edcamp STEAM Barcelona, no valdrà només amb confirmar-ho en aquesta pàgina sinó que caldrà que formalitzis la inscripció omplint el formulari que trobareu. T’hi esperem!!!