ScratchEdMeetup: resum de 2017

S’acosta la fi de l’any i és bon moment per mirar enrere i valorar el que ens ha deixat aquest 2017. Avui parlarem de la iniciativa que vam començar al març i que ens ha donat un munt d’alegries: les trobades ScratchEdMeetup!

7 trobades al 2017

Si bé no hem complert un any pròpiament (això passarà al març), sí que volia fer un resum del que han estat les 7 trobades del primer any natural, 2017… i què millor que un vídeo!

ScratchEdMeetup Barcelona 2017 from ScratchCatalà on Vimeo.

Com bé sabeu, aquestes trobades són obertes a qualsevol educador/a interessat/da en la programació i la robòtica educativa. Parlem de trobades informals on el propòsit és compartir experiències i conèixer altres persones amb els mateixos interessos.

Aquest 2017 hem celebrat 7:

Gràcies per fer-ho possible!

Crec que la Rita i el Pep estaran d’acord amb mi que quan vam decidir engegar aquesta aventura poc sospitàvem de la bona acollida que tindria ni que aconseguiríem esdevenir un dels ScratchEdMeetups amb més assistència i major regularitat: aquí veureu els que hi ha actius arreu del món.

Per descomptat, les trobades tampoc haguessin estat possible sense la col·laboració desinteressada de les entitats que ens han facilitat l’espai: moltes gràcies!!!

Pròximes trobades

Com de costum, els següents ScratchEdMeetup es duran a terme el 3r dissabte de mes entre les 10 i les 13 hores. Així doncs, la pròxima serà dissabte 20 de gener al Punt Multimèdia de Sants!

Per estar-ne al corrent recomano unir-vos a la comunitat Meetup, que ja compta amb més de 100 membres. En cas que no vulgueu, també podeu seguir el nostre compte de Twitter.

Us hi esperem!