ScratchEd Meetup + Exposició de robòtica educativa i social

El proper 27 d’abril celebrarem una nova trobada ScratchEd Meetup al Punt Multimèdia de Sants. Veniu i veureu també l’exposició de robòtica educativa que hi han muntat!

ScratchEd Meetup Barcelona

Els ScratchEd Meetup són una xarxa de trobades que es celebren arreu del món sota el paraigües de ScratchEd, la comunitat d’educadors de Scratch. Podem dir ben contents que el nostre va ser el primer Meetup europeu i, dos anys després, es manté com un dels més actius i amb una major participació.

Com expliquem aquí, tots/es hi sou convidats/des: mestres d’Infantil o Primària, professors de Secundària i adults, monitors/es d’extraescolars i altres tipus d’educadors, sigui quin sigui el vostre nivell.

El mes passat vam celebrar els 2 anys de trobades al Citilab i va ser tot un èxit: mireu les fotos i aquest vídeo!

Dissabte 27 de 10 a 13 h al Punt Multimèdia

Participa a la 22a trobada ScratchEd Meetup Barcelona que farem el pròxim dissabte 27 d’abril de 10:00 a 13:00 al Punt Multimèdia de Sants! Ubicació FAB-Casa del Mig. El Meetup és gratuït i inclou esmorzar a mig matí!

Exposició de robòtica educativa i social

Tot just aquest mes d’abril (del 3 al 27) el Punt Multimèdia acull l’Exposició de robòtica educativa i social. Ha estat preparada pel col·lectiu 3DPrintBarcelona en motiu del festival RoboTAC, celebrat el passat dissabte 6 d’abril.

Es tracta d’una mostra dirigida a tot aquell que vulgui endinsar-se en el món de la robòtica des de les seves bases. Un recorregut sobre mecànica i programació, amb els seus engranatges, motors, sensors, i molt més per descobrir i on es connecta coneixement, interacció i aprenentatge.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Exposició de #robòticaeducativa i #robòticasocial al @puntmultimedia No us la perdeu: estarà fins dissabte 27, quan celebrarem allà l’#ScratchEdMeetup!

Una publicación compartida de ScratchCatalà (@scratch.catala) el

A Instagram hi ha 7 fotos (fletxa). Feu clic aquí per veure-les en HD

Precisament el dissabte 27 serà el darrer dia en què es podrà visitar l’exposició. Per aquest motiu, us animem a venir a la trobada i així intercanviarem impressions plegats!

Hi vindreu?

La trobada és gratuïta i no cal reservar entrada, però agrairem que confirmeu l’assistència en l’esdeveniment de Meetup o escrivint un correu a info[arroba]scratchcatala[punt]com.

Us hi esperem!


Galetes fetes per la Nina a partir del motlle dissenyat pel Kike (@Opcion 3D)