Prenent el testimoni

Hola!
Sóc el Pau Nin. En primer lloc vull dir que em fa molta il·lusió escriure aquestes línies.

Vaig conèixer Scratch fa cinc anys, com recorda aquesta entrada del meu blog. Aleshores encara estava cursant els estudis de Mestre i em resultava nova la idea que els infants i joves podien aprendre a programar.

En aquests darrers cinc anys he tingut l’oportunitat de compartir aprenentatges amb infants, joves, famílies, altres docents i, en general, la comunitat de Scratchers d’arreu. En tots els casos, l’experiència venia acompanyada de somriures.

L’equip de Scratch diu en aquesta publicació que Scratch és més que un llenguatge de programació o una comunitat en línia – és un moviment. Hi estic d’acord i m’agrada aquesta visió.

Foto de la trobada #Scratch2013BCN

Foto de la trobada #Scratch2013BCN (Twitter)

Tornant a la publicació del meu blog, hi podreu llegir:

    Per informar-me sobre el programa he accedit a la web Scratch Català, un bloc creat i administrat per l’Eugeni Catalán que resulta de gran utilitat per conèixer l’aplicació això com per resoldre els dubtes sorgits.

Per a mi és significatiu que a l’any 2008 l’Eugeni s’engresqués a iniciar un projecte amb la voluntat de fomentar l’ús de Scratch entre la comunitat catalana. Quantes persones més, com jo, hauran trobat en aquest espai el primer suport per començar amb Scratch? I què dir de les novetats que ha anat publicant i dels esdeveniments que ha anat difonent a les xarxes socials?

Gràcies, Eugeni, per la feina feta: ja saps que és casa teva i pots tornar-hi quan vulguis. Ara agafo el relleu amb ganes de seguir compartint tot el que envolta a Scratch i espero que ScratchCatalà pugui seguir sent un espai de trobada per a la comunitat catalana de Scratchers.

Força Scratch!