Grup de treball: participa-hi!

Important: info actualitzada per al curs 18/19

Gràcies a la col·laboració entre l’Associació Rosa Sensat i l’Associació Espiral, engeguem un grup de treball al voltant de la programació i la robòtica educativa. En aquesta publicació us explico els detalls!

Les trobades ScratchEdMeetup

Com sabeu, fa uns mesos vam començar les trobades ScratchEdMeetup (publicacions en el blog). Aquest curs les mantenim: de 10h a 13h el tercer dissabte de mes, a menys que les circumstàncies ens facin canviar de setmana.

Aquí veureu el vídeo-resum de la trobada de setembre:

La pròxima trobada serà el dia 21 d’octubre al Punt Multimèdia de Sants. Com sempre, l’assistència és gratuïta i aquí trobareu més informació: us hi esperem!

Què és el Grup de treball?

Aquest setembre ens hem proposat començar un grup de treball al voltant de la programació i la robòtica educativa.

Com veureu a la pàgina de grups comuns de l’Associació Rosa Sensat, pretén ser un intercanvi d’experiències on s’empren entorns de programació i de robòtica educativa. En un sentit més ampli, reflexionem al voltant de la introducció de les tecnologies creatives en els diferents contextos educatius i com participen en el desenvolupament, seguiment i avaluació de la competència digital.

Ser membre del grup és gratuït i qualsevol mestre o professional de l’educació en pot formar part; donat que es tracta d’un grup comú, inclou totes les etapes educatives i hi sou convidats, sigui quin sigui el nivell o el punt de partida.

El grup de treball està reconegut pel Departament d’Ensenyament i, en conseqüència, els docents que així ho desitgin podran acreditar 30 hores de formació permanent.

Com acreditar les 30 hores?

Es podrà obtenir el reconeixement participant en les trobades mensuals que anirem fent al llarg del curs i sent part activa del grup que constituirem. Així doncs, si algú pot assistir a les trobades ScratchEdMeetup complirà ipso facto amb les 30 hores. En cas que no, cap problema: al llarg del curs farem reunions virtuals per videoconferència. Dies i hores encara estan per concretar, en funció de la disponibilitat de la majoria dels membres.

Us agradaria participar? Podeu omplir aquest formulari sense cap compromís: si el propòsit i la dinàmica del grup encaixen amb les vostres expectatives, tant de bo els horaris acompanyin!

Important: info actualitzada per al curs 18/19