Arriba la Code Week 2017!

Un any més, estem a les portes del mes d’octubre i, amb ell, d’una nova edició de la setmana europea de la programació Code Week 2017. Vols conèixer en què consisteix aquesta iniciativa?

Europe Code Week 2017

La setmana europea de la programació és un conjunt d’esdeveniments que es celebren a tota Europa entre el 7 i el 22 d’octubre. L’objectiu és apropar aquest món als estudiants, docents, AMPAs i entitats interessades.

Un mapa en el lloc web de Code Week mostra totes les activitats programades, de manera que qualsevol que ho vulgui pot compartir-hi alguna de les opcions:

  • Fer una activitat monogràfica en horari lectiu o extraescolar durant aquella setmana. Una bona proposta seria fer un dels projectes d’inici de Scratch, activitats d’una hora que van acompanyades de les targetes Scratch en català.
  • Incloure algunes de les activitats de programació o robòtica que es facin habitualment amb els alumnes com a activitat durant aquella setmana.
  • Fins i tot es poden afegir-hi alguna activitat de programació que no es situï estrictament durant aquesta setmana.

Aquest any a Catalunya s’hi mostren menys activitats que en d’altres edicions, quan es superaven les 200. Per això, us convido a participar-hi i compartir-ho a xarxes socials com Twitter amb l’etiqueta #codeEU; si etiqueteu a @scratchcatala en faré difusió!