2 anys de trobades ScratchEd Meetup!

El 17 de març de 2017 vam publicar l’entrada El primer #ScratchEdMeetup català. Hi presentàvem una proposta nova: trobades mensuals al voltant de la programació i la robòtica educativa. Aquest proper 23 de març celebrarem els 2 anys al Citilab — ens acompanyareu?

ScratchEd Meetup Barcelona

Els ScratchEd Meetup són una xarxa de trobades que es celebren arreu del món sota el paraigües de ScratchEd, la comunitat d’educadors de Scratch. Podem dir ben contents que el nostre va ser el primer Meetup europeu i, dos anys després, es manté com un dels més actius i amb una major participació.

Com expliquem aquí, tots/es hi sou convidats/des: mestres d’Infantil o Primària, professors de Secundària i adults, monitors/es d’extraescolars i altres tipus d’educadors, sigui quin sigui el vostre nivell.

Dissabte 23 de 10 a 13 h al CITILAB

Participa a la 21a trobada ScratchEd Meetup Barcelona que farem el proper dissabte 23 de març de 10:00 a 13:00 al Citilab de Cornellà de Llobregat! El Meetup és gratuït i inclou esmorzar a mig matí!

Normalment el programa i continguts de la trobada el configurarem allà mateix entre tots/es a partir dels interessos comuns. En aquesta ocasió, estem preparant un taller de muntatge i programació del ROBOT FANTÀSTIC, creat per l’equip Edutec del Citilab en el marc del projecte EduLab!

La trobada és gratuïta i no cal reservar entrada, però agrairem que confirmeu l’assistència en l’esdeveniment de Meetup o escrivint un correu a info[arroba]scratchcatala[punt]com.

Us hi esperem!