HOUR OF CODE BALSARENY

Els companys Marta Bruch i Jordi Medina de l’AMPA de l’Escola Guillem de Balsareny han organitzat un Hour Of Code, no us perdeu el vídeo que hi ha en aquesta pàgina, els programadors som els Rock Stars, els mags, els herois, Qui no vol saber programar?        consulteu la informació que m’han fet arribar.

hourofcode

Taller gratuït de programació informàtica per a nois i noies de 7 a 12 anys.

Què us semblaria dissenyar els vostres propis videojocs i animacions a l’ordinador?

Ara això és possible gràcies a Scratch, un llenguatge especialment pensat per ensenyar programació informàtica als joves d’una manera divertida.

‘The Hour of Code’ (L’Hora de la Programació) és una iniciativa internacional que pretén acostar la programació informàtica als nens, oferint una hora de classe gratuïta a 10 milions d’alumnes arreu del món, al mes de desembre, durant la ‘Computer Science Education Week’ (Setmana de la Informàtica).

A Balsareny ens hem sumat a aquesta iniciativa organitzant un taller gratuït de programació informàtica amb Scratch. El taller està obert a tots els nois i noies de 7 a 12 anys.

Per mitjà de divertits jocs, us ensenyarem a dissenyar els vostres propis programes a l’ordinador. Hem establert dos nivells: un de “iniciació”, per al qual no calen coneixements previs, i un altre de “perfeccionament”, per als que ja coneixeu Scratch.

Diumenge 22 de desembre de 2013
De 10:00h a 12:30h
A la Biblioteca Pere Casaldàliga, de Balsareny (c/ Nord, 3).

Taller gratuït. Cal reserva prèvia. Les places són limitades.

Per a informació i inscripcions:
www.balsareny.tk

Organitza: AMPA Guillem de Balsareny

Avatar

Autor: Eugeni Catalán

Desprès de descobrir l'Scratch m'he fet un fan d'aquest llenguatge de programació per a nens i no tant nens des de'l qual es poden crear animacions, jocs, històries interactives, música i fins i tot art.