Formació en Scratch i programació bàsica

Durant aquests darrers tres mesos han estat moltes les escoles i associacions que han contactat amb mi per tal de poder realitzar tallers d’Scratch per a nens o formació per al professorat, tot i que no em dedico principalment a la docència, tinc una llarga experiència en formació d’adults i m’encanta poder transmetre el coneixement de la programació i d’Scratch a tothom que m’ho demana. Es per això que si teniu alguna necessitat podem parlar-ho, ja sabeu com contactar amb mi.

Tot just la setmana passada he enllestit la formació del professorat del Col·legi John Talabot, una escola trilingüe de Barcelona. Des de l’AMPA del col·legi han cregut que Scratch pot ser una molt bona eina d’aprenentatge per als seus alumnes en qualsevol de les àrees de primària i secundària, i no van gens desencaminats!! El nivell que ha assolit el professorat amb aquesta formació els posa en línia de sortida per engegar el curs vinent la formació dels seus alumnes. Ha estat un plaer poder participar per tal d’ampliar el nombre de nens que aprendran Scratch.

Ja tenim un altre escola en el mapa dels scratchers de Catalunya.

Avatar

Autor: Eugeni Catalán

Desprès de descobrir l'Scratch m'he fet un fan d'aquest llenguatge de programació per a nens i no tant nens des de'l qual es poden crear animacions, jocs, històries interactives, música i fins i tot art.