Taller d’Scratch al PodCamp Barcelona 2010

El 13 de setembre de 2010 de 18h a 20h realitzaré un Taller d’Scratch dins els actes del PodCamp Barcelona 2010.
Esteu tots convidats, lògicament serà una presa de contacte per tal d’apropar l’Scratch a tots els assistents a aquest PodCamp. Feu el registre aquí.
A més a més d’aquest Taller d’Scratch trobareu moltes propostes interessants, 4 Tallers monogràfics, 6 presentacions, xerrades llampec, Cafè & Social Mèdia i una Cata sensorial de Cava.
El PodCamp Barcelona es realitza del 13 al 18 de setembre a El Masnou, aquí teniu el link per poder arribar-hi.

Què és un PodCamp?
Una PodCamp és una UnConference, una trobada on tenen cabuda totes les persones interessades pel Social Mèdia.

L’objectiu és fomentar el concepte basat en comunitats d’usuaris per impulsar la col·laboració, participació i l’intercanvi de coneixement i experiències. La Whitney Hoffman de PodCamp Foundation parla del concepte PodCamp al seu bloc – al post Why PodCamp? (text en anglès).

PodCamp Barcelona és la primera PodCamp trilingüe: castellà, català i anglès.

Amb la visió oberta de l’Ajuntament d’El Masnou hem creat un model de PodCamp diferent.

La primera PodCamp es va celebrar del 8 al 10 de setembre de 2006 a Boston, Massachusetts. Des de llavors se celebren PodCamp a tot el món.

Avatar

Autor: Eugeni Catalán

Desprès de descobrir l'Scratch m'he fet un fan d'aquest llenguatge de programació per a nens i no tant nens des de'l qual es poden crear animacions, jocs, històries interactives, música i fins i tot art.

2 respostes a «Taller d’Scratch al PodCamp Barcelona 2010»

  1. Segur que serà molt interessant Eugeni!

    Aquest agost vaig anar a l’Scratch@MIT. Vaig disfrutar molt! Veure el Media Lab per dins i conèixer l’equip que ha fet l’Scratch ha estat un privilegi. I veure tants educadors motivats va ser realment encoratjador.

    Salut!

Els comentaris estan tancats.