Històries de Sant Jordi amb Scratch

El passat 25 de desembre vaig compartir un Balanç del meu 1r trimestre. De Nadal a Sant Jordi: avui, de nou, trobareu l’experiència a l’aula de 4t de primària per si us pot ser d’utilitat. Som-hi!

Full de mà repartit entre els alumnes #scsquart

SCSQuart

Entrada original: blog de Primària del Sagrat Cor de Sarrià

Aquestes setmanes els alumnes de 4t hem treballat de valent en unes pel·lícules animades amb Scratch. Les hem preparat amb molta il·lusió per als nostres fillols de 1r RATULEC. Trobareu totes les que hem creat en aquest recull:


Per veure-les només heu de fer clic a les icones i esperar que carregui phosphorus, un lloc web que permet reproduir els projectes de Scratch també des de telèfons mòbils i tauletes (HTML5 enlloc de Flash).

Cada fila completa és una classe (A i B les dues de dalt, C i D les dues de baix) i a la zona central hem col·locat els enllaços als estudis de Scratch on trobareu els projectes originals i podreu veure com són per dins.

Si, pel que sigui, algun dels projectes no es veu bé amb phosphorus (pot ser que no aparegui alguna lletra o no es senti algun tros), si us plau mireu-lo des de Scratch a l’ordinador:

Esperem que us agradi i… Feliç Sant Jordi!

Més històries de Sant Jordi amb Scratch

El Frank Sabaté va compartir fa 4 anys aquest videotutorial on mostra el que coneixem com una narració digital ampliada amb el fet tangible del kit de robòtica LEGO Education WeDo.

També us convido a veure aquest projecte del Víctor Ranera i la proposta Un altre Sant Jordi... de la Rita Barrachina.

No vull oblidar-me de l’Eugeni, creador de ScratchCatalà, qui l’any 2009 va fer aquest videojoc amb la primera versió de l’Scratch! Com a mostra dels quasi 10 anys d’aquest portal, aquí us deixo l’entrada al blog!

Feliç Sant Jordi i Força Scratch!

Una resposta a «Històries de Sant Jordi amb Scratch»

Els comentaris estan tancats.