Mapa de les Escoles Scratch de Catalunya

El Mapa de les Escoles Scratch de Catalunya segueix creixent, avui amb 4 noves escoles, de Mataró, Salou, Sant Sadurní d’Anoia i Sant Joan de Mediona.
Vinga animeu-vos a comunicar a tota la comunitat Scratch les vostres propostes!!
Mapa Scratchers de Catalunya
Un reclam especial per a les escoles de les terres de Lleida, no pot ser que no hi hagi cap escola fent Scratch per aquestes contrades, segur que si.
Vinga, participeu!!

Avatar

Autor: Eugeni Catalán

Desprès de descobrir l'Scratch m'he fet un fan d'aquest llenguatge de programació per a nens i no tant nens des de'l qual es poden crear animacions, jocs, històries interactives, música i fins i tot art.

7 respostes a «Mapa de les Escoles Scratch de Catalunya»

  1. Hola sóc professor de l’Escola Pia de Vilanova, estic introduint la programació d’ Scratch a la classe de lògica doncs trobo que és un complement molt divertit per fer pensar els alumnes.
    Farem taules de veritat amb aquest programa

    Joan Mª

  2. Estem preparant el curs, i hem parlat de fer alguna optativa nova a l’ESO…Per què no aquesta? Ens hi posem, a veure si som la primera…

  3. hola, sóc Cristóbal Peralbo, professor de l’Institut Torre del Palau de Terrassa, m’agradaria comentar que desde l’any passat estem realitzant una assigntura optativa (Programació de videojocs) a 1er d’ESO, utilitzant el programari Scratch.

    L’Experiència amb els alumnes ha estat molt satisfactòria, aqui deixo un enllaç youtube, d’un video dels millors videojocs realitzats pels alumnes.

Els comentaris estan tancats.