Formació gratuïta en Scratch per a tothom

Recentment he realitzat una formació al Cibernarium de Barcelona Activa

cibernarium

i repassant la resta de formació que feien en aquest centre, m’he trobat amb aquest curs sobre Scratch a l’apartat de formació per sectors / Educació, (feu clic a sobre del curs per veure més informació)

cibernarium-curs

 

i la veritat és que al moment d’escriure aquesta entrada, m’adono que han canviat al professor que abans era el Enrique Gonzalez i ara és el Frank Sabaté el que s’encarregarà de realitzar-la, o no? en aquest enllaç surt una informació diferent. Bé no tinc gaire clar qui dels dos professors farà aquesta formació i en quina data, doncs no l’especifiquen, però si us puc dir que aquest centre és una passada i que realment val la pena aprofitar aquest curs que és a més a més gratuït.

Per Twitter intentaré mantenir-vos informats sobre les dates del curs i qui és finalment el professor.

Actualitzat!!

El Frank Sabaté em confirma que aquesta formació no la dur a terme ell, per tant la informació que surt al lloc web del Cibernarium és la bona.

 

Avatar

Autor: Eugeni Catalán

Desprès de descobrir l'Scratch m'he fet un fan d'aquest llenguatge de programació per a nens i no tant nens des de'l qual es poden crear animacions, jocs, històries interactives, música i fins i tot art.