Estrenem lloc web!! Benvinguts

Per tal de poder enriquir una mica més el meu bloc, m’he decidit a adquirir el domini www.scratchcatala.com i hostatjar-lo en un proveïdor de serveis d’Internet. D’aquesta forma i sense deixar el format bloc, he creat 5 noves seccions amb les que vull facilitar la comunicació per tots els que estem interessats en Scratch:

  1. Projectes, on aniré penjant els meus propis projectes i els de tots vosaltres que estigueu interessats en participar.
  2. Vídeos, per poder trobar d’una forma més directe els tutorials que vagi creant.
  3. Escoles, en aquesta secció voldria donar a conèixer a tothom la feina d’aquells que ja esteu treballant amb Scratch dins les vostres escoles.

  4. Recursos, relació de blocs, llocs web, programari i maquinari lliure i material relacionat amb l’Scratch i/o l’educació de les TIC’s.

  5. Descàrrega, aquí trobareu programari relacionat amb l’Scratch i per suposat la darrera versió d’aquest llenguatge meravellós.

Espero que aquest canvi sigui un pas endavant i que tots els que ja seguíeu el meu bloc a scratchcatala.blogspot.com, ara feu el mateix amb aquest nou lloc web.

Com a informació tècnica i per si pot ser útil per qualsevol, aquest servidor esta hostatjat a www.siteground.com per la seva alta disponibilitat i preus assequibles, el lloc web l’he desenvolupat sobre la darrera versió de WordPress 2.7.1 per la facilitat d’ús i rapida implantació.

Avatar

Autor: Eugeni Catalán

Desprès de descobrir l'Scratch m'he fet un fan d'aquest llenguatge de programació per a nens i no tant nens des de'l qual es poden crear animacions, jocs, històries interactives, música i fins i tot art.