ScratchEdMeetup: resum de 2017

S’acosta la fi de l’any i és bon moment per mirar enrere i valorar el que ens ha deixat aquest 2017. Avui parlarem de la iniciativa que vam començar al març i que ens ha donat un munt d’alegries: les trobades ScratchEdMeetup!

7 trobades al 2017

Si bé no hem complert un any pròpiament (això passarà al març), sí que volia fer un resum del que han estat les 7 trobades del primer any natural, 2017… i què millor que un vídeo!

ScratchEdMeetup Barcelona 2017 from ScratchCatalà on Vimeo.

Com bé sabeu, aquestes trobades són obertes a qualsevol educador/a interessat/da en la programació i la robòtica educativa. Parlem de trobades informals on el propòsit és compartir experiències i conèixer altres persones amb els mateixos interessos.

Aquest 2017 hem celebrat 7:

Gràcies per fer-ho possible!

Crec que la Rita i el Pep estaran d’acord amb mi que quan vam decidir engegar aquesta aventura poc sospitàvem de la bona acollida que tindria ni que aconseguiríem esdevenir un dels ScratchEdMeetups amb més assistència i major regularitat: aquí veureu els que hi ha actius arreu del món.

Per descomptat, les trobades tampoc haguessin estat possible sense la col·laboració desinteressada de les entitats que ens han facilitat l’espai: moltes gràcies!!!

Pròximes trobades

Com de costum, els següents ScratchEdMeetup es duran a terme el 3r dissabte de mes entre les 10 i les 13 hores. Així doncs, la pròxima serà dissabte 20 de gener al Punt Multimèdia de Sants!

Per estar-ne al corrent recomano unir-vos a la comunitat Meetup, que ja compta amb més de 100 membres. En cas que no vulgueu, també podeu seguir el nostre compte de Twitter.

Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *